skip to Main Content
1-800-255-5555 landscaping@wpexplorer.com
Tover Uw Huis Om In Een Vintage Jaren 30 Woning

Tover uw huis om in een vintage jaren 30 woning

Doe een stapje terug in de tijd

Heeft u in tijden van corona ook zo’n behoefte naar hoe het vroeger was? Het is nog maar een jaar geleden dat we in de pandemie terechtkwamen, maar het lijkt al veel langer. En we komen er nu in zeer snel tempo achter dat vroeger alles beter was. Die vlieger gaat zeker op als we denken aan hoe producten en dingen vormgegeven werden. Denk bijvoorbeeld aan klassieke auto’s, fietsen, meubels, etc. Dat heeft niet met corona te maken, maar het was wel allemaal veel beter! In dit blog leest u hoe u met uw interieur dit gevoel terug kunt halen.

Oude tijden doen herleven

Bijna honderd jaar geleden heten deurklinken en scharnieren nog deurbeslag. Alleen de naam is al mooi. Deuren zwierden toen nog stijlvol open en werden daarna gesloten in plaats van in het slot gegooid. Men had respect voor spullen, gewoon omdat ze er mooi uitzagen. Nu is alles functioneel en moet het tegen ‘een stootje’ kunnen, omdat we omdat we met alles zo lomp omgaan. Met spullen van vroeger leren we weer waarderen wat we hebben.

Sfeer van weleer creëren

De oplossing is als volgt: creëer thuis een sfeer van weleer. Hoe doet u dat? Met mooie jaren ’20 en ’30 meubelen die een prachtig design hebben. Die kunt u plaatsen in een robuust industrieel interieur met natuurlijke en onbewerkte materialen, zoals beton, baksteen en hout. Deze basis kunt u dan uitbreiden met diverse antieke accessoires en rustiek deurbeslag dat nu heel trendy is.

Rustiek en trendy deurbeslag

Waar kunt u aan denken bij rustiek en trendy deurbeslag? Wij kunnen een flinke waslijst noemen: ouderwetse garnituren, rustieke deurrozetten, nostalgische toiletsluitingen en antieke espagnoletten voor binnendeuren. Maar ook deurbeslag als jashaken, deurklinken met een porselein handvat, monumentale langschilden, luxueuze deurknoppen, stalen deurkrukken, ijzeren deurscharnieren, rvs schuifdeurkommen, boeren klinkstellen en sleutelrozetten. U kunt het zo gek niet bedenken, maar u kunt het zeker wel allemaal gebruiken voor een klassiek jaren ’30 interieur. Een weet u wat zo leuk is? Al dat oude en vintage meubilair is vandaag de dag super hip en trendy!

Heeft u interessante ideeën over het aankleden van uw woning? Wij horen het graag van u. Stuur ons uw bericht via het contactformulier hier op de website.